top of page

Huiswerkbegeleiding

Naast het sporten huiswerkbegeleiding van professionals

Wie begeleiden het?

Wij hebben een samenwerkingsverband met een externe partner. Zij zullen ervoor zorgdragen dat de kinderen op de juiste wijze begeleiding krijgen. De kinderen zullen de begeleiding krijgen van vijfde of zesde jaars vwo studenten, studenten aan de universiteit of pabo opleiding. Wij kiezen hiervoor omdat deze begeleiders nog dicht bij de lesstof staan en makkelijk kunnen levellen met de kinderen. Zij zullen sneller iets aannemen van mensen met wie zij zich kunnen identificeren.

School spullen
Huiswerk aan het maken

Wat maakt ons anders?

 

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid te schakelen met een pubercoach/motivatiespecialist. Gedurende workshops zullen de studenten en hun ouders inzichten krijgen hoe de student zichzelf het best kan motiveren en dit ook kan vasthouden en krijgen de ouders inzicht hoe zij de kinderen het best kunnen ondersteunen 

Waar vindt het plaats?

Huiswerk begeleiding zal plaatsvinden op de Pioniers. Daarnaast is er de mogelijkheid om huiswerkbegeleiding thuis te krijgen.

School spullen
Jongens tijdens een sportpraktijk

Kosten

Qua kosten zijn wij zeer concurrent in de markt. Wij willen elk kind de mogelijkheid bieden om van huiswerkbegeleiding gebruik te maken. Wil je meer informatie over de kosten of wil je vrijblijvend informatie ontvangen laat dan hier je gegevens achter.

bottom of page