top of page

De bedrijfsvoetbalcompetitie

Wat houdt de bedrijfsvoetbalcompetitie in?

Sport Academy Haarlemmermeer organiseert de tweede editie van de bedrijfsvoetbalcompetitie voor bedrijven in en rond de gemeente Haarlemmermeer. Deze voetbalcompetitie wordt gehouden vanaf april tot en met september en is 1x per maand.

 

Naast het sportaspect willen wij bedrijven de mogelijkheid geven tot het verbreden van hun netwerk, het verbeteren van de vitaliteit van de werknemers, het weer samenbrengen van mensen na/in deze moeilijke coronatijd en te genieten van een lekker drankje en hapje onder het genot van muziek.

Elke avond wordt er eten verzorgd

De bedrijfscompetitie gaat van start door middel van een openingsfeest en wordt afgesloten met een eindfeest. Deze dagen wordt er voor wat extra’s gezorgd, zoals bijvoorbeeld een barbecue. Daarnaast is er elke week voor een lopend buffet gezorgd. Elke week wordt er iets anders geserveerd.

Hoe omtrent corona?

Tijdens de bedrijfscompetitie wordt er rekening gehouden met de coronamaatregelen die op dat moment gelden. Het is dus een coronaproof bedrijfscompetitie. Wanneer er door de maatregelen de eerste competitie niet gespeeld kan worden, houd je een voetbalcompetitite tegoed. Deze wordt dan doorgeschoven naar de eerst volgende keer dat er weer gespeeld kan worden. 

Wanneer is de competitie?

Er worden in 2022 een competitie gespeeld. Elke eerste vrijdag van de maand, behalve in mei. Daar is het de tweede vrijdag van de maand (i.v.m. vakantie). De bedrijfscompetitie wordt georganiseerd op:

• Vrijdag 22 april

• Vrijdag 13 mei

• Vrijdag 3 juni

• Vrijdag 1 juli

• Vrijdag 5 augustus

• Vrijdag 2 september

 

De aanvangstijd is vanaf 17:30. De voetbalwedstrijden starten om 19:00. De kantine zal sluiten rond 00:00.

Wat is de prijs per competitie?

De prijs voor het deelnemen aan de bedrijvencompetitie in 2022 is €990,- ex BTW per team. Bij dit bedrag gaan we ervan uit dat een team met maximaal 10 personen komt. Wanneer een bedrijf ervoor kiest om extra mensen mee te nemen, kost dit ze €10 per persoon per speelronde. Bij het barbecue eindfeest betaald een bedrijf €15 extra per persoon. 

Eenmalige inschrijving ook mogelijk

De mogelijkheid is er om bijvoorbeeld 1 of 2x deel te nemen op een moment naar keuze. Dit kan je bepalen tot uiterlijk een week van te voren (i.v.m. doorgeven aantallen eten) en je betaald op het moment van inschrijven voor deze datum. Je zit dus nergens aan vast en het is vrijblijvend tot het moment dat je aangeeft op een datum mee te willen spelen. Vanuit daar schrijven we je voor een moment in. De prijs per deelname los is €195,- per keer exclusief BTW. Hierbij kan je deelnemen aan het voetbaltoernooi en wordt er voor 10 personen eten geregeld.

Bij vragen over de mogelijkheden of het inschrijven voor een dag, contacteer ons!

Waar wordt het gespeeld?

Elke week zal er bij onderstaande vereniging op vrijdag de bedrijfscompetitie plaats vinden. De locatie is:

 

SV Overbos

Leenderbos 101

2134 TZ Hoofddorp

Meer informatie of inschrijven?

Bedrijven die geïnteresseerd zijn in deze bedrijfsvoetbalcompetitie kunnen dit kenbaar maken door onderstaand formulier in te vullen. Tevens kan het bedrijf een mail sturen naar bc@sah023.nl sturen met daarin de vraag naar deelname aan de competitie.

Het aanmeldformulier kan ook direct ingevuld worden via deze link:

 

https://forms.gle/eawqxjXpBqKJQzKi6

Contactformulier bedrijfsvoetbalcompetitie

Bedankt voor de inzending!

bottom of page